Sivut

Ebola-epidemia 2014 kulkee käsi kädessä illuminatin ja lääkemafian kanssa?

Illuminatilla tarkoitetaan tässä yhteydessä maailman väestön eliittiä, "global eliteä", jonka päällimmäisenä tavoitteena on tuhota 90% koko maailman väestöstä jättäen jäljelle ainoastaan vaikutusvaltaisimmat ja suurimmat "maailmanherrat". Illuminati on useiden lähteiden ja selvitysten perusteella vahvasti kytköksissä musiikki- ja viihdeteollisuuteen, jonka lisäksi se hallitsee lääketeollisuutta, manipuloi poliittisia puolueita ja kehittää ihmisiä eliminoivia tauteja tavoitellen New World Orderia eli uutta maailmanjärjestystä. Tästä linkistä pääset katsomaan suomalaisen Mysteeri Kanavan tietopakettia illuminatista.


Ebolan aiheuttaessa suurta pelkoa lähes joka puolella maailmaa, jotkut tahot ovat alkaneet pohtia, voisiko illuminatilla eli uuden maailmanjärjestyksen tavoittelulla olla mahdollisesti näppinsä pelissä ebola-epidemian aiheuttajana. Samaa pohdittiin myös vuonna 2009 sikainfluenssaepidemian ja H1N1 rokotteiden kohdalla. Illuminatin olemassaolosta ei ole merkittäviä todisteita puolesta eikä vastaan, mutta kaikessa epäuskottavuudessaan aihe herättää minussa suurta mielenkiintoa.


Toimittaja Susanne Posel kyseenalaistaa kirjoituksessaan uuden ebola-epidemian alkuperää. Onko epidemia maailmaneliitin toimesta suunniteltu biologinen ase? Vuonna 2006 Yhdysvalloissa Texasin yliopiston tutkija Eric R. Pianka piti shokeeraavan puheen ja julisti yleisölle, kuinka ainakin 90% väestöstä pitäisi tappaa maailman ylikansoittumisen takia. Pianka myös mainitsi, että (mahdollisen mutaation kautta myöhemmin ilmateitse leviävä) Ebola olisi tähän tarkoitukseen parempi ja tehokkaampi vaihtoehto kuin HIV/AIDS-virus, sillä ebolatartunnan saaneet uhrit menehtyvät suhteellisen nopeasti elleivät he saa asianmukaista hoitoa tarpeeksi ajoissa.

Uutissivustot ja keskustelufoorumit tulvivat erilaisia teorioita. Erityisesti jälkimmäisenä mainituissa monet ihmiset uskovat ebola-epidemian kulkevan käsi kädessä NWO:n (New World Order) kanssa. Myös rap-artisti sekä Rihannan ex-miehenäkin tunnettu Chris Brown twiittasi 13. lokakuuta ebolan olevan ilmeisesti tuotettu tauti ja väestönkasvun hallinnan muoto. -> Hänen ex-naisystävänsä Rihanna on yksi tunnetuimmista illuminatin jäsenistä, jonka perusteella Brownin puheessa voikin olla perää. Hetken kuluttua Brown kuitenkin perui sanansa. Oliko joku käskenyt häntä korjaamaan sanomisiaan? Salaliittoteorioista on erittäin vaikeaa saada tietoa ja vihjeitä, mutta toistaiseksi Chris Brown on ainoa vaikutusvaltainen julkisuuden henkilö, joka on uskaltanut tuoda kaiken kansan tietoisuuteen mahdollisen syyn ja seurauksen ebola-epidemialle.



Yhden mielipiteitä jakavan teorian mukaan tämä epidemia on suunniteltu jo vuosia sitten, jota varten on salaa kehitetty monoklonaalista vasta-ainetta lähde vaikka päivittäin uutisissa mainitaankin, ettei ebolaan ole vielä olemassa minkäänlaista lääkettä tai rokotetta. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan marraskuussa 2014 saatetaan kuitenkin aloittaa rokotukset ebolaa vastaan, aloittaen hoitohenkilökunnasta. Median avulla saadaan aikaiseksi valtavaa propagandaa ja sitä kautta hysteriaa ihmisissä, mikä saa väestön haluamaan rokoteannoksen sen tullessa saataville. Jotkut epäilevät jopa pakkorokotusta. Rokotteella ei kuitenkaan ole parantavaa vaikutusta, vaan päinvastaisesti se saattaa aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia ja johtaa jopa kuoleman. Lääkäri Antti Heikkilä käsittelee blogissaan karua totuutta lääketeollisuudesta ja siihen liittyvästä mafiasta tässä postauksessa. Lyhyesti sanottuna lääketeollisuus lahjoo Suomessa mm. THL:n eli terveyden- ja hyvinvoinnin laitosta sekä useita poliitikkoja ja lääkäreitä. Asia on nähty myös hiljattain nuorille tytöille pistettyjen HPV-rokotteiden muodossa - lääkefirmalle helppoa rahaa kehittää tehoton, tutkimaton ja vaarallinen rokote hyväuskoisille kansalaisille. HPV-rokotteen on epäilty olevan osa maailmaneliitin pakkosterilointiohjelmaa (= tulevaisuudessa väestö ei enää voi lisääntyä). Japanissa rokotteen saajilla on ilmennyt mm. hedelmättömyyttä sekä pitkäaikaista kivuntunnetta. Sama tulee tapahtumaan myöhemmin mitä oletettavammin myös ebola-rokotteiden kanssa, sillä kuten sanottu, NWO hallitsee lääkefirmoja, samaten terveyden- ja hyvinvoinnin laitosta, ja voi näin ollen saada aikaan mitä tahansa seuraavalla rokotusohjelmallaan.


Vielä muutamia pohdintoja...
1. Miksi tartunnan saaneet kuljetetaan kotimaihinsa yleisillä matkustajalentokoneilla? Miksei karanteenia suoriteta siellä, missä tartunta on diagnisoitu? Tartuntariski on äärimmäisen suuri, jos potilaita ahdataan matkustajalentokoneisiin muiden ihmisten sekaan. Löytyykö tällekin selitys siitä, että ebolaa on nimenomaan tarkoitus levittää kaikkialle maailmaa tartuttamaan, pelkoa lietsomaan ja populaation rokotushalukkuutta nostamaan?

2. Suomessa ei ole asetettu minkäänlaista karanteeniaikaa alueelta palaaville henkilöille (hoitajille, vapaaehtoistyöntekijöille jne.). Taudin itämisaika on kuitenkin pahimmillaan kolme viikkoa, jonka aikana ehtii tartuttamaan ihmisiä vaikka ja kuinka. Hoitohenkilökunta ylipäätään altistuu tartunnoille muita helpommin, joten miksi tähän asiaan ei ole täällä minkäänlaista virallista säädöstä?

3. WHO on suunnitellut mahdollista rokottamista ensimmäiseksi hoitohenkilökunnalle. Jos rokotteet ovatkin biologisia aseita ja niissä on tappavan myrkyllisiä ainesosia, onko New World Order suunnitellut asian niin, että hoitajat kuolevat ensimmäisenä -> ei enää tarpeeksi hoitoalan ammattilaisia sairastapauksia hoitamassa, jonka seurauksena ebola lähtee käsistä eikä sitä saada pysäytettyä?

______________________________________________________________________________________________________

Mitä enemmän valtiot, THL, WHO ja muut viralliset tahot vetkuttelevat ebolasta puhuttaessa, sitä enemmän mielessäni herää kysymys siitä, onko se todella niin, että koko epidemia on kuin onkin maailman valtaeliitin biologinen ase ihmisten lukumäärän vähentämiseen.

Epäuskottavaa? Kyllä, mutta periaatteessa mikään ei ole enää mahdotonta tässä maailmassa. Ainakin siltä tuntuu nykypäivänä. Vaikka en yleensä tällaisiin jaksa uskoa, niin New World Orderin ja ebolan mahdollisiin yhteyksiin paremmin perehdyttyäni ja enemmän tietoa kerättyäni pidän tätä salaliittoteoriaa jopa todennäköisenä. On totta, että väestönkasvu on räjähtämäisillään ja luonnonvarat ovat loppumaisillaan, mutta mikäli tähän ihmismäärän vähentämiseen perustuvaan teoriaan on uskomista, sen toteuttamistapa ei ole inhimillisimmästä päästä. Ajatus tappavasta viruksesta tai siihen kehitellystä rokotteesta, joka veisi hengen 90 prosentilta koko maailman väestöstä, on suorastaan karmiva ja sellaista voisi kuvitella tapahtuvan vain elokuvamaailmassa.

Aika näyttää, mitä tuleman pitää. Toivon mukaan takana ei kuitenkaan ole illuminatin kaltaista järjestöä ja ebola saataisiin kitkettyä nopeasti ennen kuin on liian myöhäistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti